Loading...

Rólunk

A Prakti Partner Üzletház 2021. tavaszán nyitotta meg a vásárlók előtt kapuit.

Az üzlet nyitásával célunk, hogy teljeskörűen kiszolgáljuk a helyi, és a környező településeken élő lakosságot, vállalkozásokat.

Békésszentandrás a Hármas-Körös holtágainak partján, a Körösök szívében található település, mely az ország különböző pontjairól fogad Vendégeket. Szeretnénk a városba érkező turistákat, pihenni, szórakozni vágyókat is kiszolgálni.

A Prakti Partner Üzletházban kedvező áron megtalálhatóak a pihenéséhez szükséges hűsítő italok, csomagolt élelmiszerek, grillezéshez fűszerek, kiegészítők.

Gyerekeknek és felnőtteknek a felhőtlen kikapcsolódáshoz szabadtéri, kerti játékokkal, a Körös vizében, vagy medencében töltött időre pedig strand játékokkal, rossz időre pedig számtalan társasjáték, kirakó, könyv és egyéb játékokkal várjuk kedves Vásárlóinkat!

Horgászcikkek, etetőanyagok, pecabotok, horgászszékek nagy választékban kaphatóak.

A lakásfelújításhoz és kertrendezéshez szükséges termékek is megtalálhatóak, legyen az laminált padló, festék, drótkerítés, vagy műfű, esetleg napozóágy, kertibútor.

Barkácsoláshoz, villanyszereléshez szükséges termékeket is széles választékban kínálunk.

Szeretné felfedezni a Körös-árteret és a környékét kerékpárral, vagy SUP-val? Az üzletházban kerékpár és SUP kölcsönzésre is lehetőség van.

 

Mindent egy helyen a Prakti Partner Üzletben!"